Reccegasque ÖG VG GH

15 feb 15:30 - 16 feb 02:00
Det är dags för terminens första stora händelse - Reccegasquen!

Recentiorerna (recentior eller recce betyder "ny student" på uppsalienska) står i centrum på denna sittning. Kvällen kommer att ge ett smakprov vad nationslivet har att erbjuda till dig som är antingen ny eller gammal i stan!

Recentiorsgasquen arrangeras gemensamt av Västgöta nation, Östgöta nation samt Gästrike-Hälsinge nation. VG arrangerar fördrink och mingel, ÖG fixar själva middagen, och på GHs dansgolv dansar vi sedan natten lång efter sittningen har brutits.

Innan både fördrink och middag vankas det dock en gemensam ceremoni i universitetshuset med de övriga nationerna. Vi börjar därför eftermiddagen med att samlas vid vår egen nation - VGs reccar vid VG, ÖGs reccar vid ÖG och GHs reccar vid GH - klockan 15.00 för fotografering, mingel och avmarsch till universitetshuset. Efter denna ceremoni går vi alla till VG där vi välkomnas med lite bubbel.

Har du redan varit på någon gasque och känner att du kan det där med sång och bordsskick nu, så kan du slänga ut dina nyvunna kunskaper genom fönstret. I regin av våra fantastiska sånganförare kommer du bli introducerad till våra traditioner och vanor - För i Uppsala råder ingen konsensus vad gäller tradition och sed!


///////////////////////////////////////

VAD: Reccegasque, den första gasquen i studentlivet!
NÄR: 15 februari, kl. 15:00 prick för att delta i den gemensamma ceremonin, annars 17 dk (dvs 17:30) för enbart gasquen.
VAR: Västgöta nation
PRIS: 310 kr (fullt alkoholpaket) / 280 kr (alkoholfritt)
KLÄDKOD: Kavaj

Anmälan görs senast den 7 februari i inskrivningen och kom ihåg att meddela vilken nation du är medlem i samt eventuella allergier, mat- och dryckespreferenser. Notera att anmälan är bindande!
Gasque
Kräver nationskort
ÖG
Samarbetspartners