Inskrivning på Värmlands nation

20 sep 15:00 - 18:00
Upprepas mån, tis, ons, tor, fre, lör varje vecka
Ej 15 sep

Kära nya studenter tillika recentiorer, välkommen till Uppsala men framför allt, välkommen till Värmlands nation! 


På Värmlands brukar vi säga “Välkommen in i värmen” för att beskriva vår gemenskap, där det finns något för alla. Som ny student i Uppsala (eller recce, som vi kallar det) finns det ett överflöd av ting att lära sig och uppleva. Vad innebär en akademisk kvart? Hur engagerar man sig på nation? Vad gör en inspektor? Det, och mycket mer, kan vår eminenta Reccekommitté (som ansvarar för nya studenter i stan!) hjälpa dig med. 


Oavsett om du är ny student eller bara är nyfiken på nationslivet så är du varmt välkommen till vår inskrivning, som befinner sig i Söderbomska huset (det gula huset!). 


På inskrivningen kan du bland annat skriva in dig som ny nationsmedlem, betala din terminsavgift, få information om studentlivet, om Värmlands Nation och hur man engagerar sig här, men du är även varmt välkommen att komma och hänga lite mellan föreläsningarna och inlämningarna (vi bjuder gärna på godis!) 


Våra öppettider följande veckor är: 

v. 34 – v. 37: 14-18
v. 38: 15-18


Om inskrivningen är stängd eller om du har andra frågor kan du besöka 1Q's och 2Q's mottagningstid som är öppen följande tider från den 28/8:

Måndag: 11-13
Tisdag: 13-15
Onsdag: 10-12
Torsdag: 17-19
Fredag: 12-14


Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår 1Q på 1q@varmlandsnation.se


Välkommen till Värmlands nation, välkommen in i Värmen!


P.S Glöm inte bort att ta med legitimation och studieintyg om du vill skriva in dig!

Samarbetspartners