Reccegasque Göteborgs & Smålands

23 sep 17:00 - 23:00
Välkommen till Smålands & Göteborgs nations Reccegasque!
Som ny student, recentior, finns det mycket att hålla koll på i Uppsalas studentliv och just därför välkomnar Smålands nation och Göteborgs nation våra nya medlemmar att delta i fantastiska reccegasque på Göteborgs nation! Förbered er på en härlig kväll fylld av traditioner, sång och skratt! Vi ser fram emot att lära er allt som behövs inför tiden i Uppsala på fina middagar och tillställningar!
Klädkoden för kvällen är Kavaj. Detta innebär full kostym med slips/fluga eller klänning över knäna i finare tyg. Är du osäker på klädkoden? Kontakta någon av nationernas förste kurator via 1Q@smalands.nu eller 1Q@goteborgsnation.se!
FÖR SMÅLÄNNINGAR:
Anmälan sker under inskrivningens öppettider (måndag-fredag, 12-17) eller till 1Q@smalands.nu
Innan reccegasquen börjar kommer de första reccarna som anmäler sig kunna delta i recentiorsmottagningen som sker i universitetsaulan tillsammans med en ceremoni för terminens recce och tal av universitetets rektor bland andra. En mycket traditionell och intressant mottagning som start på denna trevliga gasque. Vi möts på Smålands nation 14 dk.
Vi ser fram emot att få lära er allt om Uppsalas traditionella studentliv och hoppas att vi ses på Göteborgs nation den 23 september!
? Var? Göteborgs nation
? När? 23 september
? Tid? 14.dk på Smålands nation, Gasguen börjar 17.dk på Göteborgs nation
? Pris? 300/280 kr.
? Klädkod: Kavaj
Sista anmälningsdag är 18/9.
Gasque
Kräver nationskort
S:t Larsgatan 7
75311 Uppsala
Samarbetspartners