Reccegask på V-Dala

23 sep 17:00 - 18:01
Bäste recentior, Välkommen till Uppsala! Har du precis flyttat hit och vet inte vad det där med ”gask" är för något? Eller har du bott här hela ditt liv och längtar efter din första sittning? Känner du dig som ett rådjur på hal is? Då är V-Dalas reccegask något för dig!

Nu undrar ni säkert: ”Vad är en reccegask?” Jo, först och främst är en gask en finare sittning och är den vanligaste sittningsformen på nationer. Reccegasken är framförallt för alla nya nationsmedlemmar. Tillsammans med nya och gamla medlemmar introduceras allt som hör V-Dala till medan vi njuter av en god trerättersmiddag med tillhörande dryck. Vi välkomnar recentiorer med tal, underhållning från våra utskott och föreningar, och sång ur nationens sångbok. Du kanske även råkar på en pingvin eller två. Har du aldrig varit på en gask innan? Hur du skålar rätt är ett utmärkt exempel på just sådan gask-vett & etikett som lärs ut under kvällen, vilket gör den här gasken till den perfekta inledningen på din studenttid i Uppsala! 
Efter middagen går vi i samlad trupp för ett fantastiskt släpp på Norrlands nation. Säkra dina biljetter redan idag, detta vill du inte missa! 

Specifics 
När: 23 september 
Var: Stora salen @ V-Dala (S:t Larsgatan 13 för alla GPS-lovers) 
Pris: 300 kr Tid: 17 dk 
Klädkod: Mörk kostym (knälång klänning/kjol eller mörk kostym) 

Anmäl dig genom att besöka inskrivningen eller kuratorsexpeditionen under ordinarie öppettider. Sista anmälningsdag är den 19/9. På expeditionen och inskrivningen kan du dessutom införskaffa dig en sångbok inför sittningen! 
Gasque
Kräver nationskort
S:t Larsgatan 13
75311 Uppsala
Samarbetspartners