Vårbal med 02-släpp

14 maj 17:00 - 15 maj 02:00

Tre år har passerat sedan Västmanlands-Dala nation senast hade den stora äran att få bjuda in till sin vårbal, men liksom våren den hyllar har den kommit igen. Återuppstånden och oerhört efterlängtad är det nu dags för oss att åter välkomna Uppsalas studenter ut ur vinterns kalla grepp till det traditionsenliga firandet av vårens inträde med Vårbalen 2022! 


Låt oss tillsammans hylla solens ljus och dess värme, fåglarnas kvitter och sång, bäckarnas bubblande brus och alla blommor som kikar fram! Kom och fira ankomsten av det akademiska årets finaste årstid med den finaste tänkbara festen: en bal!


 Iförda högtidsdräkt samlas vi först för förstklassig mat, dryck och underhållning, varpå det bjuds upp till dans. Så klart det spritter i benen när det är varmt och milt och ljust och fint ute, så för att se till att vi förlöser all den dansenergi som ansamlats under vinterns innesittande har vi bett vårt nationsegna band Shy Guys komma och spela. Om slipsen satt runt halsen vid kvällens början kan vi garantera att den sitter runt pannan på vägen hem!


SPECIFICS

Datum: 14 maj

Tid: 17dk - 23 (sittning) + 23 - 02 (släpp)

Pris: 450 kr/kuvert (inkl. alkohol) (Om du grunnar över utgiften skriver Hugo Alfvén såhär: “Sitt då icke och grubbla din glädje ihjäl, gå med brusande bäckar i takt ut i våren och låt den få lyfta din själ med sin stora, oändliga makt!” Med andra ord: klart du ska komma!)

Nationskort/Gästkort krävs


KLÄDKOD

Klädkod för balen: Högtidsdräkt

Klädkod för släppet: Mörk kavaj för släppet


BILJETTSLÄPP

Släpps den 26/4 för funktionärer på Kuratorsexpeditionen, och därpå öppnar anmälan via mail den 27/4 för övriga fina gäster! För att säkra din(a) biljett(er), skriv till oss på anmalan@v-dala.se eller kom förbi kuratorsexpeditionen!

Sista anmälningsdagen är 7/5


PROGRAM 

17dk - Vårbal

23:00 - Släpp med liveband och efterföljande vanligt dansgolv

Ca 01:00 - Sittande sexa (80 kronor, förköp på kuratorsexpeditionen eller under fördrinken)

02:00 - Släppet stänger

Stämning: garanterat på toppnivå i all våryra, festlighet och fartfylld livemusik!Gasque
Kräver nationskort
S:t Larsgatan 13
75311 Uppsala
Samarbetspartners